Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.dezmembrari-salcea.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. NEW TREND & EVOLUTION S.R.L. ( DEZMEMBRARI SALCEA)  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. NEW TREND & EVOLUTION S.R.L. ( DEZMEMBRARI SALCEA)  . isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit NEW TREND & EVOLUTION S.R.L. ( DEZMEMBRARI SALCEA)  . nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga NEW TREND & EVOLUTION S.R.L. ( DEZMEMBRARI SALCEA)  la nici o actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre NEW TREND & EVOLUTION S.R.L. ( DEZMEMBRARI SALCEA)  pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii NEW TREND & EVOLUTION S.R.L. ( DEZMEMBRARI SALCEA)  . Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www. dezmembrari-salea.ro este proprietatea S.C. NEW TREND & EVOLUTION S.R.L.  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. NEW TREND & EVOLUTION S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la dezmembrarisalcea@yahoo.com.

Îți recomandăm să citești acest document cu atenție. Prin utilizarea site-ului www.dezmembrari-salcea.ro, vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).
Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul WWW.DEZMEMBRARI-SALCEA.RO și, o data incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor părți.
Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.

Preturile si informatiile despre produse

Pretul produselor nu au incluse taxele de livrare(transport). Pretul de transport se comunica de catre agentul noastru inainte de a se lansa comanda cu aproximatie deoarece difera in functie de destinatie si greutatea produsului.

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online de prezentare WWW.DEZMEMBRARI-SALCEA.RO includ TVA . Prețurile nu includ cheltuielile de livrare.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online de prezentare WWW.DEZMEMBRARI-SALCEA.RO cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

S.C. NEW TREND & EVOLUTION S.R.L ( WWW. DEZMEMBRARI-SALCEA.RO ) nu poate garanta și nu își poate asuma răspunderea că informațiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita plata în avans în cazul produselor aprovizionate de S.C. NEW TREND & EVOLUTION S.R.L ( DEZMEMBRARI-SALCEA.RO ) pe baza comenzii Cumpărătorului. În acest caz, aprovizionarea și livrarea vor fi efectuate numai în urma înregistrării plății complete a comenzii.

Vânzătorul se obligă să expedieze contracost (+taxa de transport-serviciul de Courier) Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul României, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii.

Livrarea pentru produsele aflate în anumite promoții se va face conform regulamentului promoției respective.

Vânzătorul va aplica tariful comunicat pe site pentru fiecare livrare sau in functie de regulamentul promotiilor active pe site in momentul comenzii.

Vânzătorul va ambala corespunzător (GRATUIT)  produsele și va transmite următoarele documente însoțitoare: factura fiscală, certificate de garantie sau conformitate furnizate după caz, de către producător sau de către importator. Cumpărătorul trebuie să notifice prin email la dezmembrarisalcea@yahoo.com, absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48 de ore de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.

În cazurile în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumpărătorul pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă nici la a doua tentativă livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat Vânzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrări.

Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzătorul va anunța Cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către Cumpărător, comanda va fi anulată, iar Vânzătorul îi va restitui Cumpărătorului sumele aferente încasate în avans.

Dacă informațiile legate de facturare și livrare furnizate de către Cumpărător sunt eronate sau incomplete, Vânzătorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele si nu se va stabili un nou termen de livrare, Vânzătorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrărilor efectuate direct de Vânzător) și a efectuării plății aferente integrale. Vânzătorul nu va autoriza curierul să permită deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării eventualei contravalori a acestuia.

Sesizarile referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator în prezența curierului . Orice reclamatie ulterioară cu privire la aceste aspecte sunt nule și nu pot fi luate în considerare.

Vânzătorul are dreptul să solicite daune interese Cumpărătorului, în condițiile legislației aplicabile, atunci când consideră că acțiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenție.Vânzătorul își rezervă dreptul să refuze returul în cazul în care Cumpărătorul abuzează de politica privind renunțarea la cumpărare.

Politica de retur

Piesa se poate returna în primele 2 zile de la primirea ei.

În caz de retur poţi opta pentru restituirea banilor sau înlocuirea piesei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Informatii aditionale:

Acceptam ca produsele expediate de noi sa fie trimise retur doar in cazul in care nu au fost folosite.

În caz de retur poţi opta pentru restituirea banilor sau înlocuirea piesei.

Cumpărătorul va suporta costul transportului de retur.

Informatii aditionale:

In caz de defect piesa, se accepta retur in maxim 48 ore de la data primirii piesei.
In cazul in care piesa a fost comandata gresit, neidentificata corect, sau orice alt motiv independent de noi, daca se agreeaza de catre ambele parti returul, acesta va fi suportat de catre client.

De asemenea, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele (factura, certificat de garantie complectat de catre service-ul autorizat RAR care a constatat defectiunea) primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de noi .

În cazul livrării unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalaţi incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. In situatia in care am livrat un produs gresit din vina noastra noi suportam costurile de transport pentru inlocuirea acelui produs. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in termenul de garantie vor fi expediate catre furnizor însotite de documente:

 • Dovada de achizitionare a produsului (factura fiscala /bon fiscal/ chitanta fiscala/aviz de insotire a marfii)
 • în original si certificatul de garantie.
 • Dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R ( copie deviz lucrari).
 • Nota de constatare ce descrierea defectiuni sau a deficientei semnalate intr-un service autorizat R.A.R.

Garantie

Se acordă 1 luni de garanţie.

Politica de garanţie:

Garantia acordata de SC New Trend & Evolution SRL pentru piesele reutilizabile este de 30 zile.

Aplicarea garantiei se va face in conformitate cu legea 449/2003.

Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Piesa nu a fost montata într-un service autorizat R.A.R.
 • Piesa s-a defectat datorita montajului incorrect sau datorita montarii in ansamblu de piese conjugate uzate, defecte sau modificate.
 • Piesa a fost aleasa gresit sau a fost utilizata in alt scop decat cel prevazut de producator.
 • Piesa nu a fost identificata corect datorita furnizarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piese de înlocuit.
 • Piesa s-a uzat sau deteriorate ca urmare a suprasolicitarii, întretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului.
 • Autovehiculul a fost uzat in alt scop decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat în conditii necorespunzatoare.
 • Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, rupturi deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare.
 • Piesele care fac obiectul unei reclamatii in termenul de garantie vor fi expediate catre furnizor însotite de documente:
 • Dovada de achizitionare a produsului (factura fiscala /bon fiscal/ chitanta fiscala/aviz de insotire a marfii) în original si certificatul de garantie.
  Dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R ( copie deviz lucrari).
 • Nota de constatare ce descrierea defectiuni sau a deficientei semnalate intr-un service autorizat R.A.R.
 • In cazul returului de marfa la persoanele juridice plata contravalorii facturii se va efectua numerar pe baza chitantei emise de client sau in lipsa acesteia cu OP prin banca.